Anja je znala da slabo šta valja ispod pokrivača već duže vreme ali toliko je volela Aleksu da nije želela da bilo šta spominje. Njihova ljubav je bila nesvakidašnja; Anja je volela kako on jede, volela je da mu uroni nos u vrat, volela je da ga sluša dok joj priča kako mu je bilo na poslu… Ma od prvog momenta od kad se uselio pre šest godina, prosto je volela da je tu.

Ipak, meseci su prolazili bez ikakvog talasanja i jedno je veče moralo i to da se spomene. To, da stvari nisu okej. Da njegova stvar ne radi okej… Ili bar ne radi kako treba. Anja baš nije želela da priča o tome, ali kad je već moralo, onda je želela da ispriča sve u jednom dahu, da reši problem iste sekunde i da nikada više ne moraju da pričaju o tome, već da nastave da se vole, onako kako treba. Razmišljala je kako da mu bilo šta kaže, jer nije želela da ga uvredi, niti da se neko od njih dvoje nedajbože dira bez znanja onog drugog.

Tako joj se dakle, jedno veče kad je kao od majke rođena sela pored njega a on nije makao ni prst, učinilo zgodno da započne pipavi dijalog o tome da li može nešto da učini za njega kao i da li želi da isprobaju nešto novo. Čitala je na internetu da treba da se problemu priđe sa MI a ne TI strane. Nije želela da ga pita da li sam TI još uvek privlačna ni da li TI imaš neku drugu, ne, pa to je bio takav kliše… Iako je o tome razmišljala, jeste. Ona je prišla problemu demokratski, MI ne osećamo toliku strast kao nekada rekla je ali MI sve možemo da rešimo.

Srećom, kada je Anja izgovorila nešto novo, Aleksino lice se ozarilo. Njene reči su zato krenule na tu stranu, ohrabrivala ga je i posle uvijenog razgovora došli su do zaključka da bi mogli nešto da naruče iz prodavnice za odrasle. Nešto što ih oboje, pa, uzbuđuje. Aleksa je priznao da mu je već neko vreme pomalo dosadno. Dogovorili su se da zajedničkim snagama mogu da otkriju kako izgleda ne-dosada; npr. neka Aleksa naruči nešto što bi on voleo da proba, a Anja nešto što bi ona volela, ali da to otkriju jedno drugom tek kada stigne, da bude iznenađenje. Da ne osećaju pritisak i da to može da bude apsolutno bilo šta, da su oboje odrasli. Ionako su uljuljkali, to su se oboje složili, dešava se mnogim parovima. A ako će već da razmrdaju stvari i pomeraju granice, što ne bi išli do kraja, do najluđih misli… Ionako se vole, oni se toliko vole.

Ipak, Anja je danima gutala knedle dok je pretraživala sajt Fantazija shopa, koji za 2h svojim korisnicima uz potpunu diskreciju dostavlja igračke za odrasle na vrata. Za neke nije imala ni pojma šta su, većina joj je bila bizarna, a neke su joj tek onako privukle pažnju. Na kraju krajeva, njena stvar je radila jetko je pomislila, ali onda je prekorela sebe zbog takvih misli. Aleksa s druge strane nije pokazivao preterani entuzijazam, ali ga je Anja bodrila i rekla mu je da već vidi da će se njihov problem (njihov, tako je), lako rešiti. Onda je konačno odlučila da, ako bi već nešto morala da proba, da izdvoji sledeće:

    • Zelene silikonske japanske kuglice
    • Womanizer OG
    • Čarape za celo telo
    • Srebrni vibro metak 10 modova
    • Podesive štipaljke sa žečjim krznom

Iako su se dogovorili da predrasuda neće biti, Anja nije želela da pred Aleksom ispadne prevelika vanila, ona je emancipovana žena. Želela je da ga ubedi da je i njena mašta prljava, da joj svašta pada napamet. Nakon mnogo premišljanja i konsultovanja sa (razuzdanijom) prijateljicom, odlučila se za kuglice. To je bilo na granici dobrog ukusa, ali znala je da ako želi da se vole i dalje, tako snažno kao što se i vole, da mora da ode korak dalje.

Aleksa je izgledao jednako neodlučno kao i ona i čak joj je par puta spomenuo da nije siguran da li da ide do kraja sa svojim fantazijom, da se plaši da ona ne pomisli da je pošašaveo. Opet, Anja je prišla problemu diplomatski i sa mnogo razumevanja. Kao što je na sajtu healthysex nalagalo, mirno ga je upitala da li njegova želja ima veze sa nečim što je zakonom zabranjeno, kao što su pedofilija ili voajerizam. Želela je da doda da nije baš oduševljena ni sa uriniranjem po telu, ali je stisla zube, to zaista može da mu kaže i kad vidi tu njegovu želju. Aleksa je s osmehom odmahnuo glavom i ona ga je s olakšanjem uverila da može da naruči šta god mu srce – ili međunožje – ište.

Kad su se odlučili, Fantazija shop je zaista revnosno isporučio njihove igračke za 2h, i obe pošiljke su stigle zajedno, kao što su i pretpostavljali. Bila je nestrpljiva da vidi kako će reagovati, ali i da vidi šta je Aleksi tačno na umu… Šta bi to tačno moglo da pojača njegovo zagrevanje?

Dogovorili su se da svako otvori kutiju ovog drugog. Anja je nestrpljivo gledala kako će on da reaguje pre nego što je otvarala njegovu. Videla je da se Aleksa golicavo osmehuje na kuglice i odmah joj je laknulo, oni se vole i ona sad na miru može da otvori njegov paket. Iznenadilo je što je njegov poklon bio delimično običan: bio je to crni strap-on, dakle replika muškosti uz tri kožne trake koje su se vezivale oko tela. Nije joj bilo jasno što nije naručio običan dildo ili vibrator, ali je pomislila da možda želi da nadoknadi slabu funkciju svoje stvari sa nečim što stalno stoji.

Aleksa je gledao znatiželjno čekajući njenu reakciju. Anja mu je rekla da joj se njegova igračka veoma dopada, pokušavala je da ohrabri njegove misli, da ne moraju više da prolaze kroz ovakve situacije, da već jednom to reše… I da je, kao što je i mislila, sve između njih lako rešivo. A onda je Aleksa izjavio da strap on nije za nju, već za njega. U prvi mah Anja nije shvatala šta joj govori, naravno da je za njega, ali onda joj je on objasnio: strap je da ga ona koristi… na njemu. U njemu. Anja je zanemela. Nije znala šta da kaže, jer to ispred nje, nije više bio njen Aleksa, već neko drugi.

Da je bilo ko pitao, Anja bi rekla da joj je ruka sama poletela. Aleksa je zaklonio šakom lice da ga japanske silikonske kuglice ne pogode direkt u čelo a zatim je bledo gledao. Na Anjinu žalost, zelena plastika samo se otkotrljala ispod fotelje pa je začula sebe kako mu glasno dobacuje da mu mama obuče strap on i da njoj nikada nije ni trebala promena, već njemu, homoseksualcu. Zadihana, sela je na kauč, a Aleksa je krenuo da se iskrada kao senka. Frknula za njim da istina najviše boli i podsetila ga da je nešto zaboravio. Čula je kako zatvara ulazna vrata. Šteta pomisila je, toliko smo se voleli.

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment