Autor

Ćao mačići! Ako se pitate ko je sam ja…

Autorka i blogerka iz Beograda koja već 10 godina uspešno vodi jedini blog za pisce na ovim prostorima 😉 Završila sam master na katedri za Opštu književnost i teoriju književnosti. Obožavam pisanje, a pored toga volim putovanja i sport. Imam objavljenu zbirku poezije Unutra ti sve piše, pišem prozu a izabrane pesme i priče objavljene su mi u književnim časopisima i na internet portalima.

Ukoliko želite da pročitate nešto od mojih proznih radova, pod kategorijom Priče možete pročitati moje kratke priče i poeziju, a takođe me možete potražiti na Amazonu ili kupiti neku od knjiga (kupovinom bilo koje od mojih knjiga ili donacijom, podržavate moj rad, hvala). Pohađala sam kurseve kreativnog pisanja kod prof. Mihajla Pantića, prof. Miomira Petrovića, spisateljice Lane Bastašić, Staše Vukadinović i pisca Saše Ilića. Završila sam i online kurs Academic Writing na Duke University kao i MasterClass kurseve kreativnog pisanja Margaret Atvud i Džojs Kerol Outs.

Takođe, radim i kao predavač i držim kurs kreativnog pisanja koji sam sama pokrenula i osmislila.

Ako se pitate o čemu je ovaj blog…

Moj blog obrađuje teme u vezi za pisanjem kao što su kreativno pisanje, blogovanje, saveti za (buduće) pisce, izdavaštvo itd. Kako Snupi takođe često piše, tekstovi o pisanju propraćeni su njegovim spisateljskim avanturama.

Naravno, kako sam i sama autorka, ovde možete pronaći i moje priče i prozne tekstove kao i ostale (ne)objavljene radove i razmišljanja.

Pored toga, na blogu se takođe nalaze i različite preporuke i putopisi sa putovanja (da, znam da mnogo putujem) i još zanimljivih stvari pa klikom na određenu kategoriju možete pronaći ono što vas interesuje.

KUPOVINOM BILO KOJE OD MOJIH KNJIGA ILI DONACIJOM MOŽETE PODRŽATI MOJ RAD 🙂 HVALA  

For more on Ana Gord in English, check out my official Amazon page.