Autor

Zdravo! Ako se pitate ko je Ana Gord…

Ana Gord je pisac i bloger iz Beograda. Završila sam master na Filološkom fakultetu na katedri za Opštu književnost i teoriju književnosti. Obožavam pisanje i uživam u blogovanju, a pored toga volim  putovanja i sport. Objavila sam par elektronskih knjiga, nekoliko besplatnih e-knjiga (pronaći ćete ih na blogu) i uvek nešto piskaram. Ukoliko želite da pročitate nešto od mojih proznih radova, pod kategorijom Priče možete pročitati moje kratke priče i poeziju, a takođe me možete potražiti na Amazonu ili kupiti neku od knjiga (kupovinom bilo koje od mojih knjiga ili donacijom, podržavate moj rad, hvala). Takođe, radim i kao predavač i držim kurs kreativnog pisanja.

Priče-3

Ako se pitate o čemu je blog Ane Gord…

Moj blog najviše obrađuje teme u vezi za pisanjem kao što su kreativno pisanje, inspiracija, blogovanje, saveti za (buduće) pisce, izdavaštvo itd.

Kako sam i sama autor, ovde možete pronaći i moje odlomke iz knjiga, priče i prozne tekstove kao i ostale (ne)objavljene radove i razmišljanja.

Pored toga, na blogu se takođe nalaze i različite recenzije i impresije sa putovanja i još zanimljivih stvari pa klikom na određenu kategoriju možete pronaći ono što vas interesuje.

KUPOVINOM BILO KOJE OD MOJIH KNJIGA ILI DONACIJOM MOŽETE PODRŽATI MOJ RAD 🙂 HVALA  

For more on Ana Gord in English, check out my official Amazon page.