Otkad znam za sebe sam htela da budem pisac, ali očigledno i poetesa jer je moja prva zbirka poezije Unutra ti sve piše konačno otelotvorena tj ne baš jer je samo digitalna – ne, nemam knjigu još u štampi, hvala što pitate, i vas 4 koje je kupilo knjigu vama tek hvala, vi ste sigurno neki baš žešći štreberi kao ja ili me žešće volite što je još bolje, i ipak ima nade za poeziju i mene kao bestseler autorke, uglavnom eno svega na sajtu knjige.anagord.com pa banite da vidite kako sve to izgleda i da me još malo hvalite 🙂

CENA : 400 din – zbirku Unutra ti sve piše možete naručiti na: info@anagord.com

O zbirci Unutra ti sve piše

Slobodno mogu da kažem da je zbirka Unutra ti sve piše nastajala ceo moj život, te i stoga takav naziv. Zasnovana na istinitim događajima, knjiga priča (skoro) svaki tanani osećaj koji sam umela da prenesem na papir. Zbirka je podeljena na 4 dela i obrađuje različite periode mog života pa se pesnički izraz menja: na početku je dugačak i prevrtljiv, a pri kraju minimalistički strog (iako ostavlja dovoljno mesta za učitavanje). Svakako, konkretna poruka je varljiva uz nepromenjivo uverenje da će poezija spasiti sve(t).

CENA: 400 din

Zbirku možete naručiti na: info@anagord.com

 O Ani Gord

Pišem, putujem, blogujem, rimujem

Završila sam master na katedri za Opštu književnost i teoriju književnosti. Obožavam pisanje, a pored toga volim putovanja i sport. Pišem prozu a izabrane pesme i priče objavljene su mi u književnim časopisima i na internet portalima.

Pohađala sam različite kurseve kreativnog pisanja i već 9 godina uspešno vodim jedini blog za pisce na ovim prostorima. Radim i kao predavač i držim kurs kreativnog pisanja koji sam sama pokrenula i osmislila.

Zbirku možete naručiti na: info@anagord.com

Ili, bacite pogled na odlomak ovde:

Zbirku možete naručiti na: info@anagord.com

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment