Koliko puta vam se dogodilo da reči prosto ne izlaze iz vas? 🙊Ili čekate inspiraciju a Godo će vam doći pre nje. 🙄 I koliko dugo već želite da napišete tu knjigu, priču pesmu… A nikako?

Moj nema-zezanja-već-pisanja letnji kurs kreativnog pisanja sa preko 250 polaznika u proteklih par godina vam osigurava da za mesec dana napišete barem 4 priče! Tako je – minimum ČETIRI 🔥🔥🔥🔥 A lažem, ima i dosta zezanja.

Sada je PRAVO vreme za PISANJE ✍🏻

Ovo je najprodavaniji kurs kreativnog pisanja na Balkanu

Pridružite se ekipi zaljubljenika u pisanje i sami se raspišite na koju god temu želite. A ko vam se ikada dogodilo da imate ideju šta biste pisali – ali ta ideja zvuči totalno kretenski, ne brinite, rešićemo za tili čas… Tačnije, već prvi čas. 🙌🏻

Pritom, možete da pišete šta god poželite – boli me guzica da l’ ste strejt, stalkujete kolegu mesecima ili vodite onlifans – na mom kursu kreativnog pisanja možete da pišete šta god vam se ćefne #goodbyetherapy 👋🏻

Poklonite sebi mesec dana kreativnosti i konačno pretvorite vaše reči u (remek) dela!🏆

kurs kreativnog pisanja

Kako izgleda ovaj naj kurs ikada?

Svake nedelje imamo čas gde se družimo, nešto lepo naučimo a posle časa pišete po jednu priču na zadatu temu 🙂 Na sve to vaše priče se pregledaju i od strane predavača ali i od strane drugih polaznika.

Dakle, pravim od vas pisce čak i da ništa niste napisali u životu i detaljno objašnjavam kako da napišete knjigu – ali i kako da je prodate i zaradite od pisanja!

Šta ćemo sve lepo raditi na kursu:

Prvi čas:

Upoznavanje polaznika – najzabavniji deo kursa 🙂 Pričamo o (ne)važnosti talenta i inspiracije, demistifikaciji zarade od pisanja, kako pronaći vremena za pisanje i šta raditi u slučaju blokade.  Na kraju časa dobijate temu da napišete priču – znači odmah pišete, nema zezanja.

Drugi čas:

Pričamo o pisanju po istinitom događaju, kako napraviti kostur za knjigu, kako osmisliti dobar zaplet i kako pisati dijalog. Na kraju časa: čitanje priča, konkretna diskusija o vašoj priči + opet gotivna tema za pisanje!

Treći čas:

Pričamo o promociji knjige (ili priča i pesama) kao i ulozi interneta u marketingu kod pisanja: kako se najbolje predstaviti na društvenim mrežama i koristiti ih u svoju korist. Na kraju časa: čitanje priča, diskusija o pročitanom + nedeljna tema koji pokreće (prljavu) maštu.

Četvrti čas:

Pričamo o zaradi od pisanja – bez obzira da li imate završenu knjigu ili samo jednu priču – uz detaljne primere. Na kraju časa: čitanje priča, diskusija uz dodatne teme koje vas navode da pišete i nakon završenog kursa.

Nastavak kursa – samo za najhrabrije:

Nakon ove četiri nedelje, možete nastaviti kurs – i čak napisati knjigu. U drugom delu forsiramo isključivo praktičan rad kroz pisanje i diskutovanje o pričama uz individualni rad 1-na-1.

Šta dobijate na ovom kursu?

Evo samo od nekih stvari koje ćete dobiti na kursu:

  • napisaćete najmanje 4 priče u miru doma svoga, bez gužve u saobraćaju i blama od čitanja svoje priče 🙃
  • naučićete kako da objavite knjigu – i sami i preko izdavača
  • nesebično  delim linkove ka književnim konkursima i ohrabrujem da se prijavite
  • savladaćete osnove marketinga i promovisanja vašeg pisanja ili knjige itd.

Više o mentorki:

Ana Gord

Već 9 godina uspešno vodim jedini blog za pisce na ovim prostorima. Imam objavljenu zbirku poezije Unutra ti sve piše. Inače pišem prozu a izabrane pesme i priče objavljene su mi u književnim časopisima i na internet portalima. Pohađala sam kurseve kreativnog pisanja kod prof. Mihajla Pantića, prof. Miomira Petrovića, pisca Saše Ilića i spisateljice Lane Bastašić. Završila sam i online kurs Academic Writing na Duke University kao i MasterClass kurs kreativnog pisanja Margaret Atvud i Džojs Kerol Outs.

Vrlo moguće vas zanima i ovo…

Da li je ovaj kurs za početnike?

Apsolutno DA. Čak i ako nikada ništa niste napisali, ovaj kurs će vas „naterati“ da pišete… I izvučete iz sebe ono što niste ni sanjali da imate 🙂

Šta tačno na ovom kursu pišemo?

Svake nedelje pišete po jednu priču na (obećavam) zanimljivu temu 🙂 Na kraju kursa imate završeno minimum 4 priče, tj za polaznike mentorskog kursa 12 priča – ili 12 poglavlja knjige. 

Da li je ovo kurs za autore koji su već objavljivali?

Apsolutno DA. Čak i ako imate završen roman ili zbirku, ovaj kurs će vas naučiti kako da objavite i prodate svoju knjigu.

Šta ću sve naučiti na ovom kursu?

Na kursu ćete naučiti kako da napišete, objavite i prodate svoje delo. I zaradite. O da – i to!

Da li je bitno koliko imam godina?

Da. Kurs je namenjen polaznicima preko 18. godina starosti.

Da li je ovaj kurs za mene?

Ako ovo čitate, odgovor je vrlo verovatno DA 🙂 Ovaj kurs je namenjen svima koji žele da usavrše svoje pisanje i nauče kako da objave i prodaju svoju knjigu na našim prostorima – dakle primenjivo znanje iz višegodišnjeg iskustva. Jedina stvar koju morate da radite jeste da pišete. Takođe, s vremenom i uz primenu veština koje ćete steći na ovom kursu, možete postati priznati pisac i imati u rukama svoj prvi bestseler. Takođe, ukoliko se odlučite da radite 3 meseca, velika je verovatnoća da ćete napisati knjigu 🙂

Datumi održavanja kursa:

  • ponedeljak 3. jul,
  • ponedeljak 10. jul,
  • ponedeljak 17. jul i
  • ponedeljak 24. jul u trajanju do oko 1:30 h.

Dakle četiri ponedeljka u terminu od 18h.

Način održavanja online kursa:

Online kurs nije snimljen već razgovaramo UŽIVO 🙂 Biće vam potrebna stabilna internet konekcija i Skype. Savetujem da se uključite 10 minuta pre početka svakog časa.

Napomena: Zbog individualnog pristupa polaznicima, broj mesta je ograničen.

Cena:

80 EUR (u din protivvrednosti)

VAŽNO: Broj mesta je ograničen!

Napomene: Navedene cene važe za uplate u roku od 5 radnih dana od prijave. Za uplate iz inpstranstva, cena se povećava za +10%. Iznos je nepovratan osim ako učesnik ne otkaže 72h pre početka kursa. Iznos se takođe ne vraća ukoliko polaznik ne rešava nedeljne zadatke. Za mogućnost plaćanja na rate, javite se na mail (u zavisnosti od vremena prijave). 

Čekaj stani, postoji i AUDIO KURS – još je jeftinije a možeš da slušaš kad poželiš!

Šta ako vam ne odgovaraju datumi ili ne želite da radite u grupi?

Pored online kursa koji se održava uživo, tu je i AUDIO kurssnimljen materijal koji možete da slušate kada vama odgovara. U roku od 4 nedelje dobijate snimljeni materijal i pišete priče na zadate teme a ja ih pregledam i vraćam uz komentare i sugestije. Sva prepiska se odvija preko mejla.

Cena audio kursa: 60 EUR (ova cena je do 1. septembra). Mail za prijavu je isti: info@anagord.com

A TU JE I -MENTORSKI PROGRAM!

Šta ako ste već pohađali kurs i želite da nastavite?

Za sve polaznike ili zainteresovane, mentorski program izgleda slično kao kurs – svake nedelje pišete ili na temu ili prema svom kosturu (poglavljima), s tim što se piše do 1200 reči. Ovaj recept se pokazao sjajajn za one koji nemaju vremena (ko ima?!) pa ih pisanje sa mnom natera da svake nedelje nešto napišu a na kraju imaju ili 8 priča ili 12 ili 12 poglavlja.

Cena mentorstva je 80 EUR. Mail za prijavu je isti:info@anagord.com

Prijave i dodatne informacije:

Prijavite se na: info@anagord.com 📩 ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete da popunite formular ispod 🙂 Družimo se uskoro!

Prijavi se (ili pitaj nešto) ovde:

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment