Da li i vi obožavate pisanje ali vam se nekako čini da nikad nemate vremena za pisanje? Ili ste oduvek sanjali o tome da napišete knjigu ali ne znate kad? Ako možda imate previše obaveza ali biste želeli da više vremena posvetite vašem spisateljskom potencijalu i kreativnosti, moj audio kurs kreativnog pisanja je stvoren za vas!

Kako izgleda Audio Kurs Kreativnog Pisanja?

Audio kurs se prilagođava vama i vašem vremenu 🙂 Na mail dobijate po jednu lekciju o kreativnom pisanju a zatim pišete po jednu priču na zadatu temu – onda kad vi možete da se tome posvetite 🙂 Lekcije traju oko 30-ak minuta i sav materijal je snimljen. Pored audio lekcija, tu su je i dodatni materijal za rad na kursu a najvažnije – ja svakako pregledam 4 vaše priče (koje pišete kada vi želite).

Dakle, ako ne znate odakle da počnete sa pisanjem – ili niste baš sigurni da li je to što pišete imalo dobro – na pravom ste mestu! Kurs kreativnog pisanja formira vas kao pisce i detaljno objašnjava kako da napišete knjigu, ali i da je prodate i zaradite od pisanja. Cilj kursa je takođe i da saznate kako teče kreativnost, da vas ohrabri da pišete i da vam omogući da uživajte u procesu stvaranja.

Ovde je u pitanju INDIVIDUALNI rad i sva komunikacija se odvija mejlom, tj pisanim putem. Ukoliko želite da imate konsultaciju sa mnom, dobijate je po povlašćenoj ceni (umesto 60e, konsultacija u sklopu kursa je samo 20e). Svakako, vaše priče se pregledaju i vraćaju sa mojim komentarima i sugestijama, tako da svakako dobijate komentare na ono što ste napisali.

Audio kurs se razlikuje od kursa uživo ili online po tome što su lekcije nasnimljene i ne pričamo uživo. Ako niste sigurni šta je pravi izbor za vas, slobodno me kontaktirajte 🙂

O čemu govore audio lekcije:

Prva lekcija:

Ana priča o (ne)važnosti talenta i inspiracije, demistifikaciji zarade od pisanja, kako pronaći vremena za pisanje i šta raditi u slučaju blokade. Na kraju lekcije dobijate i nedeljni zadatak da napišete priču na zadatu temu.

Druga lekcija:

Ana priča o tome kako pisati po istinitom događaju, kako pisati dijalog i napraviti dobar zaplet kao i kako napraviti kostur za knjigu. Naravno, dobijate i zanimljivi nedeljni zadatak!

Treća lekcija:

Ana priča o načinima objavljivanja, promociji knjige (ili priča i pesama) kao i ulozi interneta u marketingu kod pisanja: kako se najbolje predstaviti na mrežama i upotrebiti ih u svoju korist. Na kraju lekcije nedeljni zadatak koji pokreće maštu.

Četvrta lekcija:

Ana priča o zaradi od pisanja – bez obzira da li imate završenu knjigu ili samo jednu priču – uz detaljne primere. Na kraju lekcije dobijate zadatak koji vas navodi da pišete i nakon završenog audio kursa.

Nastavak kursa:

Nakon ove četiri nedelje, možete nastaviti kurs – i čak napisati knjigu. Rad izgleda slično, s tim što u drugom delu forsiramo isključivo praktičan rad kroz pisanje i diskutovanje o pričama uz individualni rad 1-na-1.

Više o mentorki:

Ana Gord

Već 10 godina uspešno vodim jedini blog za pisce na ovim prostorima. Imam objavljenu zbirku poezije Unutra ti sve piše kao i priručnik Kreativno pisanje za počenike, pišem prozu a izabrane pesme i priče objavljene su mi u književnim časopisima i na internet portalima. Pohađala sam kurseve kreativnog pisanja kod prof. Mihajla Pantića, prof. Miomira Petrovića, spisateljice Lane Bastašić, Staše Vukadinović i pisca Saše Ilića. Završila sam i online kurs Academic Writing na Duke University kao i MasterClass kurseve kreativnog pisanja Margaret Atvud i Džojs Kerol Outs.

Vrlo moguće vas zanima i ovo…

Da li je ovaj kurs za početnike?

Apsolutno DA. Nije važno ako niste napisali ni reč u životu.

Šta tačno na ovom kursu pišemo?

Svake nedelje pišete po jednu priču (ili pesmu) na zanimljivu temu 🙂 Na kraju kursa imate završeno minimum 4 priče.

Da li je ovo kurs za autore koji su već objavljivali?

Apsolutno DA. Čak i ako imate završen roman ili zbirku, ovaj kurs će vas naučiti kako da objavite i prodate svoju knjigu.

Šta ću sve naučiti na ovom kursu?

Na kursu ćete naučiti kako da napišete, objavite i prodate svoje delo. I zaradite. O da – i to!

Da li je bitno koliko imam godina?

Da. Kurs je namenjen polaznicima preko 18. godina starosti.

Da li je ovaj kurs za mene?

Audio kurs je pre svega namenjen ljudima koji imaju gust ili promenjiv poslovni ili životni raspored i potreban im je kurs koji se prilagođava njima tj. nema fiksne termine. Svakako,  kurs je namenjen svima koji žele da usavrše svoje pisanje i nauče kako da objave i prodaju svoju knjigu na našim prostorima – dakle primenjivo znanje iz višegodišnjeg iskustva. Jedina stvar koju morate da radite jeste da pišete.

Dinamika održavanja kursa:

Lekcije zajedno sa nedeljnim zadatkom dobijate u roku od nedelju dana od uplate a zatim svake nedelje po još jednu lekciju (ukupno 4). Imate dva meseca da završite nedeljne zadatke.

Cena:

80 EUR

Cena sa jednom konsultacijom:

100 EUR

Konsultacija podrazumeva online konsultaciju u trajanju do 45 min. Cena regularne konsultacije je 60 EUR i ova cena važi samo u sklopu audio kursa. 

VAŽNO: Usled većeg broja polaznika, kurs nije uvek dostupan i može biti pomeren za sledeći slobodan termin.

Napomene: Navedene cene važe za uplate u roku od 5 radnih dana od prijave. Za uplate iz Srbije, uplaćuje se iznos u dinarskoj protivvrednosti dok se za uplate iz inostranstva cena povećava za +10%. Iznos je nepovratan ukoliko polaznik ne rešava nedeljne zadatke. Za mogućnost plaćanja na rate, javite se na mail. 

Prijave i dodatne informacije:

Sve informacije možete dobiti na mail: info@anagord.com
Ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da se prijavite na audio kurs, popunite formular ispod 🙂

Prijavi se ovde:

 

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment