Da li i vi obožavate pisanje ali vam se nekako čini da nikad nemate vremena za pisanje? Ili ste oduvek sanjali o tome da napišete knjigu ali ne znate kad? Ako možda imate previše obaveza ali biste želeli da više vremena posvetite vašem spisateljskom potencijalu i kreativnosti, moj audio kurs kreativnog pisanja je stvoren za vas!

Kurs koji možete da slušate i u 3 ujutru, uz lekcije koje su jasne, kratke i koncizne

Bez obzira da li ste ranije pisali ili se tek sada upuštate u spisateljske vode, vrlo je verovatno da nikada niste razmišljali o tome da vežbate pisanje – ali još važnije: niko vam nikad nije pregledao to što ste napisali! Na ovom kursu ćete pronaći ključne stvari vezane za proces pisanja ali i objavljivanje rukopisa: dakle sve lepo spakovano na jednom mestu, objašnjeno prostim jezikom… A uz to, audio kurs se prilagođava vašim obavezama i rasporedu i možete da pišete i slušate lekcije kada vi želite.

Kako izgleda Audio Kurs Kreativnog Pisanja?

Audio kurs se prilagođava vama i vašem vremenu 🙂 Na mail dobijate po jednu lekciju o kreativnom pisanju a zatim pišete po jednu priču na zadatu temu – onda kad vi možete da se tome posvetite 🙂 Lekcije traju oko 30-ak minuta i sav materijal je snimljen. Pored audio lekcija, tu su je i dodatni materijal za rad na kursu a najvažnije – ja svakako pregledam 4 vaše priče (koje pišete kada vi želite) i dajem vam komentare i sugestije na ono što ste napisali.

Ovaj kurs se uklapa u dan od 25h

Ako niste pisali do sad ili želite da unapredite pisanje tj ne znate odakle da počnete sa pisanjem – ili niste baš sigurni da li je to što pišete imalo dobro – audio kurs može da vas usmeri. Osim što se prilagođava vašem vremenu, ovaj vid kursa kreativnog pisanja formira vas kao pisce i detaljno objašnjava kako da napišete knjigu, ali i da je prodate i zaradite od pisanja.

Sve što zaista treba da znate o pisanju – na jednom mestu

Razumem šta je gust raspored, brz način života, neočekivane obaveze ili prosto pitanje gde mi ode vreme. Zato sam i napravila kurs koji možete da slušate i u 3 ujutru, a lekcije su jasne, kratke i koncizne – a pište kada vama odgovara. Dakle ako vas zanima da razvijate svoju kreativnost pored (možda) haotičnog načina života – poklonite sebi ovaj kurs i konačno pretvorite vaše reči u (remek) dela!🏆

Koja je razlika između audio kursa i običnog kursa kreativnog pisanja?

Postoje 2 verzije kursa kreativnog pisanja:

 1. kurs uživo (sa fiksnim datumima) i to je rad u grupi gde ja predajem ali i dobijate lekcije i teme za pisanje i ja to pregledam
 2. ovaj audio kurs tj snimljene lekcije i teme za pisanje gde pišete i slušate kad želite i ja to pregledam (samostalni rad)
E sad u zavisnosti od vašeg vremena, možete da vidite šta vam više odgovara 🤗 Na audio kursu je u pitanju INDIVIDUALNI rad i sva komunikacija se odvija mejlom, tj pisanim putem. Ukoliko želite da imate konsultaciju sa mnom, dobijate je po povlašćenoj ceni (umesto 70e, konsultacija u sklopu kursa je samo 20e). Svakako, vaše priče se pregledaju i vraćaju sa mojim komentarima i sugestijama, tako da svakako dobijate komentare na ono što ste napisali.

Konkretni saveti za pisanje – konkretna primena

Evo samo nekih od stvari koje ćemo proći na kursu kreativnog pisanja:
 • kako objaviti knjigu – samostalno i preko izdavača
 • kako pisati priču, kako pesmu a kako knjigu
 • kako naći vremena za pisanje
 • kako potaknuti kreativnost
 • kako početi sa pisanjem
 • kako napraviti efektan omot za knjigu
 • kako pronaći publiku
 • kako promovisati pisanje
 • kako osmisliti dobar naslov za priču
 • kako pisati po istinitom događaju
 • kako pisati pod pseudonimom
 • kako napraviti kostur za knjigu

Dakle dajem konkretna rešenja za pisanje, primenjive sugestije na ono što ste napisali i neprocenjive savete sa kojima možete da pišete – bez obzira na to da li želite da probudite svoj spisateljski potencijal i pišete za svoju dušu ili hoćete da se ozbiljno bavite pisanjem za širu publiku.

Probudite svoj spisateljski potencijal uz pomoć kursa pisanja

Prva lekcija:

Ana priča o (ne)važnosti talenta i inspiracije, demistifikaciji zarade od pisanja, kako pronaći vremena za pisanje i šta raditi u slučaju blokade. Na kraju lekcije dobijate i temu da napišete priču ili pesmu.

Druga lekcija:

Ana priča o tome kako pisati po istinitom događaju, kako pisati dijalog i napraviti dobar zaplet kao i kako napraviti kostur za knjigu. Naravno, dobijate i zanimljivu temu za pisanje na kraju.

Treća lekcija:

Ana priča o načinima objavljivanja, promociji knjige (ili priča i pesama) kao i ulozi interneta u marketingu kod pisanja: kako se najbolje predstaviti na mrežama i upotrebiti ih u svoju korist. Na kraju lekcije sledi tema koja pokreće maštu.

Četvrta lekcija:

Ana priča o zaradi od pisanja – bez obzira da li imate završenu knjigu ili samo jednu priču – uz detaljne primere. Na kraju lekcije dobijate temu koja vas navodi da pišete i nakon završenog audio kursa.

Za 3 meseca imate završenu knjigu!

Ako vidite da vam pisanje ide od ruke i pronađete svoj glas, lako možete da se odlučite da nastavite da radite sa mnom i za 3 meseca napišete 12 priča ili poglavlja vaše knjige. Ovo lako može da bude zbirka priča ili roman a ja sam tu da vam pregledam ono što napišete i dajem teme i ideje šta da pišete – knjiga može da se napiše za ovo vreme ako se za to odlučite.

Više o mentorki:

Ana Gord

Već 10 godina uspešno vodim jedini blog za pisce na ovim prostorima. Imam objavljenu zbirku poezije Unutra ti sve piše kao i priručnik Kreativno pisanje za počenike, pišem prozu a izabrane pesme i priče objavljene su mi u književnim časopisima i na internet portalima. Pohađala sam kurseve kreativnog pisanja kod prof. Mihajla Pantića, prof. Miomira Petrovića, spisateljice Lane Bastašić, Staše Vukadinović i pisca Saše Ilića. Završila sam i online kurs Academic Writing na Duke University kao i MasterClass kurseve kreativnog pisanja Margaret Atvud i Džojs Kerol Outs.

Vrlo moguće vas zanima i ovo…

Da li je ovaj kurs za početnike?

Apsolutno DA. Nije važno ako niste napisali ni reč u životu.

Šta tačno na ovom kursu pišemo?

Svake nedelje pišete po jednu priču (ili pesmu) na zanimljivu temu 🙂 Na kraju kursa imate završeno minimum 4 priče.

Da li je ovo kurs za autore koji su već objavljivali?

Apsolutno DA. Čak i ako imate završen roman ili zbirku, ovaj kurs će vas naučiti kako da objavite i prodate svoju knjigu.

Šta ću sve naučiti na ovom kursu?

Na kursu ćete naučiti kako da napišete, objavite i prodate svoje delo. I zaradite. O da – i to!

Da li je bitno koliko imam godina?

Nije. Na audio kurs mogu da se prijave i tinejdžeri a svi ispod 18 godina dobijaju BESPLATNU konsultaciju sa mnom.

Da li je ovaj kurs za mene?

Audio kurs je pre svega namenjen ljudima koji imaju gust ili promenjiv poslovni ili životni raspored i potreban im je kurs koji se prilagođava njima tj. nema fiksne termine. Audio kurs se razlikuje od kursa uživo ili online po tome što su lekcije nasnimljene i ne pričamo uživo. Ako niste sigurni šta je pravi izbor za vas, slobodno me kontaktirajte 🙂 Svakako,  kurs je namenjen svima koji žele da usavrše svoje pisanje i nauče kako da objave i prodaju svoju knjigu na našim prostorima – dakle primenjivo znanje iz višegodišnjeg iskustva.

Dinamika održavanja kursa:

Lekcije zajedno sa nedeljnim zadatkom dobijate u roku od nedelju dana od uplate a zatim svake nedelje (ili kada vama odgovara) po još jednu lekciju (ukupno 4). Imate tri meseca da završite pisanje priča na zadate teme.

Cena:

80 EUR

Cena sa jednom konsultacijom:

100 EUR

Konsultacija podrazumeva online konsultaciju u trajanju do 45 min. Cena regularne konsultacije je 70 EUR i ova cena važi samo u sklopu audio kursa. Osobe ispod 18 godina dobijaju BESPLATNE konsultacije.

VAŽNO: Usled većeg broja polaznika, kurs nije uvek dostupan i može biti pomeren za sledeći slobodan mesec.

Napomene: Za uplate iz Srbije, uplaćuje se iznos u dinarskoj protivvrednosti dok se za uplate iz inostranstva cena povećava za +10%. Iznos je nepovratan ukoliko polaznik ne rešava zadatke. Za mogućnost plaćanja na rate, javite se na mail. Moguće je i plaćanje putem računa vaše firme, uz izdavanje fakture.

Prijave i dodatne informacije:

Sve informacije možete dobiti na mail: info@anagord.com
Ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da se prijavite na audio kurs, popunite formular ispod 🙂

Prijavi se ovde:

 

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment