Konačnooo je završena moja knjiga Kreativno pisanje za početnike – priručnik za buđenje mašte 🙂 Čak iako nikada niste pisali, ovaj jednostavni priručnik će vam pomoći. U ovoj knjizi, uz vežbe o pisanju, imate i 7 tema za pisanje. Priručnik u PDF-u možete i da odštampate i da pišete po njemu a svoje priče ili pesme slati na književne konkurse. I to vam je to! Za samo nekoliko dana, imaćete završeno čak 7 priča što će to sigurno biti korak ka vašem (boljem) pisanju.

CENA: 800 din – priručnik Kreativno pisanje za početnike možete naručiti na: info@anagord.com

O priručniku Kreativno pisanje za počenike

Priručnik za buđenje mašte je nastao prirodno, iz onoga čime se godinama bavim. Nakon 10 godina pisanja bloga o kreativnom pisanju (sa preko 200 tekstova na ovu temu) i 6 godina vođenja kursa kreativnog pisanja koji je pohađalo preko 250 ljudi, vreme je i za jedan priručnik 🙂 Priručnik je kratak i konkretan, sa vežbama i temama za kreativno pisanje za početnike (mada ga mogu koristiti i iskusni pisci) – u njega sam utkala znanje i pokušala da rešim dileme sa kojima se moji polaznici kursa najčešće susreću. Sigurna sam da će vam biti koristan ako volite da pišete i da će vam otvoriti nove perspektive jer – kao što mu ime kaže – 100% budi maštu.

 O Ani Gord

Pišem, putujem, blogujem, rimujem

Završila sam master na katedri za Opštu književnost i teoriju književnosti. Obožavam pisanje, a pored toga volim putovanja i sport. Imam objavljenu zbirku poezije Unutra ti sve piše, pišem prozu a izabrane pesme i priče objavljene su mi u književnim časopisima i na internet portalima.

Pohađala sam različite kurseve kreativnog pisanja i već 10 godina uspešno vodim jedini blog za pisce na ovim prostorima. Radim i kao predavač i držim kurs kreativnog pisanja koji sam sama pokrenula i osmislila.

CENA: 800 din

Priručnik možete naručiti na: info@anagord.com

Ili, bacite pogled na sadržaj ovde:

Priručnik možete naručiti na: info@anagord.com

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment