Izrađujemo izgled korica vaše knjige – od vizuelnog rešenja, preko preloma knjige, do finalnog dizajna omota za štampana i elektronska izdanja knjiga.

Ako ste napisali knjigu i potreban vam je izgled korice, tu smo da izradimo dizajn tj. idejno rešenje kako će izgledati omot vaše nalovne strane.

Kako izgleda ceo proces naručivanja izgleda naslovnice vaše knjige?

Sve je veoma jednostavno. Pošljete nam par ideja i primera onoga što vam se dopada a zatim u dogovoru sa dizajnerom osmišljavate konačni izgled knjige. Nakon što potvrdite ideje, dobijate 2 prazličita predloga dizajna u roku od najkasnije 2 nedelje. Izgled možete da izmenite ako treba a zatim se spremna finalna verzija omota vaše knjige.

U nastavku smo se potrudili da odgovorimo na najčešće postavljena pitanja.

Šta dobijam ako kod vas naručim dizajn omota za knjigu?

Izradu vizuelnog rešenja za omot vaše knjige u štampanom i elektronskom izdanju što podrazumeva 2 predloga izgleda korica uz izmene.

Šta je potrebno da se pošalje od informacija za dizajn?

Potrebno je da nam pošaljete tačan naziv knjige, autora i kratak opis radnje. ISBN broj nije potreban i njega možemo ubaciti naknadno. Pored toga, možete nam poslati i sve referentne slike ili omote koji vam se dopadaju, kao i boje ili simbole koje biste želeli da vidite na omotu.

Da li mogu da dobijem tačno onakav dizajn kakav želim?

Da. Mi se trudimo da ispunimo sve vaše želje – ipak morate razumeti da dizajn ne treba da bude prenatrpan i da neke stvari koje deluju dobro u glavi ne funkcionišu možda najbolje u dizajnu. Verujte dizajneru čiji je jedini cilj da vaša knjiga izgleda najbolje ikada.

Koje je vreme izrade dizajna korica za knjigu?

Vreme izrade je do 14 radnih dana od kada nam pošaljete sve potrebne informacije.

Koja je cena izrade omota za knjigu?

Cena izrade omota iznosi 250 EUR i podrazumeva 2 predloga izgleda korica uz izmene.

Da li radite i prelom teksta?

Da. Cena preloma teksta zavisi i od npr. ilustracija unutar knjige pa iznosi od 3 – 15 EUR po autorskoj strani (jedna autorska strana je 1800 karaktera sa razmacima), u zavisnosti od kompleksnosti teksta (tj teksta i grafičkih elemenata). Prelom knjige predstavlja slaganje teksta, slika i grafičkih elemenata u okvire stranica definisanog formata. Ovo se naplaćuje nezavisno od izrade dizajna korica.

Da li radite i lekturu i redakturu teksta?

Da – više možete pogledati klikom ovde. Ovo se naplaćuje nezavisno od izrade dizajna korica.

Da li radite prevod knjige na engleski jezik?

Da. Cena iznosi od 10 EUR po prevodilačkoj strani (jedna prevodilačka strana je 1800 karaktera sa razmacima). Ovo podrazumeva  preveden i profread-ovan tekst od strane profesionalnog prevodioca kome je engleski maternji jezik i koji ima desetina prevedenih knjiga sa srpskog na engleski. Ovo se naplaćuje nezavisno od izrade dizajna korica.

Ako se bavite pisanjem, možda vas zanima i: 

Svakako, slobodno pišite na: info@anagord.com

Odakle mogu da naručim vaše usluge?

Iz celog sveta 🙂

Dobitna kombinacija: Vaša knjiga – naš omot 🙂

Primeri nekih od naših radova:

knjige 3x mock

agata2

Iris_mockup

41837214_1101514286664175_1474849227795333120_nLimes_IstorijskaMargina_mokap ArnautPavle_book-coverRecnik urbane svakodnevice_korice

Treba mi još informacija.

Slobodno pišite na info@anagord.com 🙂

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

5 Comments

Comment