Zanima vas da reklamirate proizvod na blogu? Ili biste prosto voleli da sarađujemo na neki način? Na pravom ste mestu!

L’Oreal, agencija Viva i galerija Srećica već su se oglašavali ovde – sad možete i vi! Saradnju je moguće ostvariti na sledeće načine:

PISANJE SPONZORISANIH TEKSTOVA

Na blogu rado objavljujem sponzorisane tekstove što podrazumeva pisanje o proizvodu ili usluzi na osnovu ličnog utiska.

Sarađivala sam sa kozmetičkom kućom L’Oreal, turističkom agencijom Viva, fitnes studiom Marina Gudurić ali i sa šašavim keceljama Srećica, mašnicama Avangardni Sobičak, dekupaž tašnama Pismo Tašne itd. i na ovoj Pinterest tabli možete pronaći (skoro) sve tekstove koje sam pisala. Između ostalog, samostalno sam vodila nekoliko stranih blogova kao što su Paint Your Life i Nina Vidmar Style Consulting, što podrazumeva pisanje svih tekstova i ukupno uređivanje izgleda bloga. Saradnja može da bude i po principu usluga-za-uslugu a najviše volim da napišem tekst u zamenu za putovanja, garderobu, kozmetiku, ulaznice za određene događaje ili u zamenu za bilo šta drugo što mi se dopada.

Sponzorisani tekst nosiće oznaku da je sponzorisan, ali neće direktno uticati na moje pisanje. Ovo znači da možete predlagati teme i davati sugestije, ali samostalno odlučujem na koji način će prozivod biti predstavljen i kakav će biti konačni sadržaj i izgled teksta. Ukoliko mi se proizvod iz bilo kog razloga ne dopadne, zadržavam pravo da ne objavim post o usluzi koju pružate. Svi sponzorisani tekstovi reklamiraće se i na društvenim mrežama koje vodim. Koja god da je vaša usluga, slobodno mi pišite na info@anagord.com i naslovite subject sa SPONZORISANI TEKST.

SEMINARI I KONSULTACIJE

Potrebna vam je osoba koja se odlično razume u teme kao što su: blogovanje, (kreativno) pisanje, izdavaštvo, pisanje za internet, književnost ili bilo koju sličnu oblast? Rado ću biti predavač na vašem seminaru ili radionici – i na engleskom i na srpskom jeziku. Ovde možete pogledati šta podrazumevaju individualne konsultacije 1-na-1 za blogere i pisce ili se jednostavno javite na mail. Ukoliko vas zanima da budem gost predavač ili celokupan seminar u mojoj organizaciji, slobodno me kontaktirajte tako što ćete subject maila nasloviti sa SEMINAR i pisati na: info@anagord.com

OGLAŠAVANJE

Pored pisanja tekstova, na blogu je takođe moguće zakupiti banere na određeni period. Slobodno pišite na info@anagord.com i naslovite subject sa OGLAŠAVANJE.

SARADNJA

Ukoliko imate još neku zanimljivu ideju o zajedničkoj saradnji ili neki drugi interesantan predlog (koji nije naveden ovde), slobodno se javite na info@anagord.com

PozZ! 🙂

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

4 Comments

  1. U pocetku sam citala tekstove kao drugarica, sad citam blog zato sto mislim da je inspirativan, koristan, jednom rijecju sjajan!

Comment

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.