Prijavi se ovde:

Nakon mnogo zahteva da se svi saveti sa ovog bloga sprovedu neku vrstu radionice, organizujemo prolećni kurs kreativnog pisanja A+ 😀  Kurs kreativnog pisanja održaće se u maju u Beogradu, a ukoliko niste u prilici da prisustvujete, tu je i online kurs 😉

Kurs kreativnog pisanja A+

Kurs je pre svega zamišljen da vas oformi kao pisce i da vam objasni ne samo kako da napišete knjigu, već i da je prodate i zaradite od pisanja u Srbiji. Cilj kursa je takođe i da saznate kako teče kreativnost, da vas ohrabri da pišete i da vam omogući da uživajte u procesu stvaranja.

U proces kreativnog pisanja uputiće vas dva predavača su tu da se pisanje sagleda iz različitih uglova. O pisanju govori pisac Aleksandar Petrović sa višegodišnjim iskustvom u pisanju romana i kratkih priča, kao i blogerka Ana Gord koja će vam otkriti praktične savete za pisanje, objavljivanje i prodavanje knjige. Ime kursa A+ (osim simboličkog duplog A), označava i vrednost koji svaki polaznik dobija: sticanje znanja i njegovu primenu.

Datumi:

Kurs:

Ponedeljak 7. maj, ponedeljak 14. maj, ponedeljak 21. maj i ponedeljak 28 maj u terminu od 18h-20h.

Znači svakog ponedeljka od 7. maja od 18-20h.

Online kurs:

Utorak 8. maj od 18-20h, utorak 15. maj dnevni zadatak, utorak 22. maj dnevni zadatak i utorak 29 maj dnevni zadatak.

Znači utorak 8. maj online kurs i svakog sledećeg utorka dobijate zadatke.

Lokacija:

Imapct Hub u Beogradu, Makedonska 21.

Savetujemo da dođete 15 minuta pre početka svakog časa.

Detalji kursa:

Kurs: Prvi čas: upoznavanje i uvod u kreativno pisanje. Drugi, treći i četvrti čas: dvosatna radionica kreativnog pisanja i pojašnjenje oko objavljivanja i zarade od pisanja.

Online kurs: prvi čas: upoznavanje i uvod u kreativno pisanje online (biće vam potreban Skype). Drugi, treći i četvrti čas: nedeljni email zadaci i ocenjivanje radova od strane ostalih učesnika kursa i predavača.

Cena:

Kurs: 100 EUR

Online kurs: 80 EUR

Broj mesta je ograničen! I za online kurs takođe.

Rezervisanje mesta:

Kaparisanje mesta iznosi 30% od cene. Ovaj iznos je nepovratan osim ako učesnik ne otkaže 24h pre početka kursa.

Pokloni:

Da, ima i toga 🙂 Svaki učesnik dobija knjigu 🙂 A najbolji radovi će biti promovisani putem bloga i socijalnih mreža.

Predavači:

Ana Gord

DSC_0222

Blogerka koja već 4 godine vodi najpoznatiji blog za pisce na ovim prostorima i autorka nekoliko e-knjiga. Svi moji tekstovi na temu pisanja su ovde >klik< a više o meni pročitajte klikom ovde >klik<

Aleksandar Petrović

21078560_10155154868562955_1535890695474548637_n

Autor tri romana i dobitnik prve nagrade za dramsku minijaturu Radio Beograda 2017/2018. Više o Aleksandru pročitajte klikom ovde >klik<

Česta pitanja:

Da li je ovaj kurs za početnike?

Apsolutno da. Čak i ako nikada ništa niste napisali, ovaj kurs će vas „naterati“ da pišete.

Da li je bitno koliko imam godina?

Da. Kurs je namenjen polaznicima preko 18. godina starosti.

Da li je ovo kurs za autore koji su već objavljivali?

Apsolutno da. Čak i ako imate završene tekstove, ovaj kurs će vas naučiti kako da objavite i prodate svoju knjigu.

Šta ću sve naučiti na ovom kursu?

Na kursu ćete naučiti kako da napišete, objavite i prodate svoje delo. Ono što je najznačajnije jeste da dobijate znanje i iskustvo iz dva različita ugla: ostvarenog pisca i blogera koji se godinama bavi pisanjem i objavljivanjem.

Da li je ovaj kurs za mene?

Ovaj kurs je namenjen svima koji žele da usavrše svoje pisanje i nauče kako da objave i prodaju svoju knjigu u Srbiji – dakle primenjivo znanje iz višegodišnjeg iskustva. Ipak, ako mislite da ćete nakon ovog kursa preko noći postati pisac bestselera, morate biti svesni da nijedan roman nije nastao u roku jednog dana. Ali s vremenom i uz primenu veština koje ćete steći na ovom kursu, možete ubrzo postati pisac i imati u rukama svoj prvi bestseler.

Prijave i dodatne informacije:

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da se prijavite na kurs, popunite formular ispod upisivanjem imena, prezimena i svog emaila.

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!