Kada sam prvi put saznala za KZM kutiju, bila sam oduševljena – naručiš knjigu (tada je još bilo iznenađenje koju ćeš dobiti) a usput dobiješ i pregršt poklona koji su posebno osmišljeni za nas knjiške moljce, pa ima li šta bolje?! Dakle svakog meseca na kućnu adresu dobiješ u najsimpatičnijem pakovanju ever knjigu (ili dve ako si dovoljno taličan) i prateću (ponekad i ne knjišku) opremu – bookmarkere, olovke, svećice, čarapice, privezak, narukvicu ili slične gotivne rekvizite.

Kutija se može poručiti svakog meseca i zna se šta te u kutiji čeka od knjiga (različitih izdavača) ali ne i od drangulija, a čak petoro ljudi dobija po 2 knjige svakog meseca! Dobra stvar je što je poštarina uključena u cenu, pa odmah znate na čemu ste sa troškom. Moram priznati da sama nisam školovala kutiju jer nisam u Beogradu često, ali zato itekako verujem sjajnim blogerkama koje su napisale recenzije za KZM kutiju umesto mene: pogledajte Nemam ime, imam komentar kao i Stsh’s Book Corner.

Pored ovoga, ta-daaaaa – KZM kutiju će dobiti i jedan od učesnika konkursa za kratku priču, jeiii! 🙂 🙂 🙂

Takođe, ovo može biti savršen rođendanski poklon za sve one koji vole da čitaju ili pak način da nagradite sami sebe svakog meseca sa književnim naslovom ili možda i dobar podstrek za sve one koje mrzi da čitaju – to mu dođe oko 12 provereno dobrih knjiga godišnje 🙂 Za više informacija o naručivanju kutije, pogledajte FB stranu KZM ili KZM sajt.

Ako je neko od vas naručivao knjigu do sada, bilo bi lepo da ostavi komentar šta misli o kutiji iznenađenja 🙂

Naravno, nastavite da lajkate moju FB stranu, da pratite moja škrabanja na Instagramu, zapratite me možda na Pinterest-u (ako neko ima), suskrajbujte se na blog kako bi dobijali korisne tekstove u vezi sa pisanjem direktno u inbox (gornji desni ugao ove strane) i obratite pažnju na pristizanje nove knjige Talasanje kao i na sniženu cenu moje ranije knjige kratkih priča.

PozZ!

kzm kutija

Author

If you're too tired to go out tonight, just think how you'll feel at seventy two!

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.