Contact

Zdravo 🙂 Možete me kontaktirati u zavisnosti od onoga šta želite na sledeće načine:

OPŠTA PITANJA + FAQ

PRE NEGO ŠTO MI PIŠETE, molim vas pogledajte NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA NA BLOGU – pročitajte ih pažljivo! 

VEOMA VAŽNO: ukoliko još imate pitanja, molim vas da pažljivo pročitate tekst koji vas je zbunio a zatim i komentare ispod teksta jer se često desi na je na pitanje već odgovoreno.

Ukoliko imate drugih pitanja (ili čak pohvala), popunite formular ispod 🙂

KONSULTACIJE ZA BLOGERE & PISCE

Ukoliko želite da postanete pisac, napravite blog, da zarađujete od pisanja ili da započnete online bizniskonsultacije 1-na-1 su prava stvar za vas! Za upit jednostavno mi pošaljite mail ili popunite kontakt formu na dnu ove stranice.

SARADNJA & MEDIA KIT

Želite da radimo zajedno? Moj media kit je dostupan na zahtev sa statistikama, primerima prošlih saradnji i listom brendova sa kojima sarađujem. Za sve vrste upita za reklamiranje pogledajte ovaj tekst ili mi jednostavno pošaljite mail na info@anagord.com ili popunite kontakt formu na dnu ove stranice.

MOJE KNJIGE & KRATKE PRIČE

Baš vam se dopadam kao pisac i ono što ste pročitali pod kategorijom Stories zvuči super zanimljivo? Evo još materijala:

KUPOVINOM BILO KOJE OD MOJIH KNJIGA ILI DONACIJOM MOŽETE PODRŽATI MOJ RAD ???? HVALA  

 DRUŠTVENE MREŽE & MAIL LISTA

Mislite da je sjajno to što radim? Pratite me za više cool stvari! Pogledajte moju Facebook Stranu 🙂 Pratite Instagram nalog 🙂 Dodajte me na Pinterest-u 🙂 ili se prijavite na mail listu bloga sa desne strane 🙂

SPONZORISANJE MOG BORAVKA U TOPLIJIM KRAJEVIMA

Popunite formular ispod – vi imate definitivno prventsvo <3

P.S. Vreme pristizanja mog odgovora srazmerno je proporcionalno vremenu koje imam na raspolaganju i uveliko zavisi od prirode vašeg upita ????  Ukoliko niste pročitali sve ovo (a znaću ako niste), zadržavam pravo da na pitanje ne odgovorim.