Contact

Molim vas da sledeću stranu PROČITATE PAŽLJIVO – znaću ako niste 😉 

KONSULTACIJE ZA BLOGERE & PISCE

Ukoliko želite da postanete pisac, napravite blog, da zarađujete od pisanja ili da započnete online bizniskonsultacije 1-na-1 su prava stvar za vas! Za upit jednostavno mi pošaljite mail ili popunite kontakt formu na dnu ove stranice.

SARADNJA & MEDIA KIT

Želite da radimo zajedno? Moj media kit je dostupan na zahtev sa statistikama, primerima prošlih saradnji i listom brendova sa kojima sarađujem. Za sve vrste upita za reklamiranje pogledajte ovaj tekst ili mi jednostavno pošaljite mail na info@anagord.com ili popunite kontakt formu na dnu ove stranice.

PROČITAJTE MOJE KNJIGE 

Baš vam se dopadam kao pisac i ono što ste pročitali pod kategorijom Works zvuči super zanimljivo? Evo još materijala:

KUPOVINOM BILO KOJE OD MOJIH KNJIGA ILI DONACIJOM MOŽETE PODRŽATI MOJ RAD 🙂 HVALA  

OPŠTA PITANJA + FAQ

PRE NEGO ŠTO MI PIŠETE, pogledajte NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA NA BLOGU – pročitajte ih pažljivo! 

VEOMA VAŽNO: ukoliko još imate pitanja, molim vas da pažljivo pročitate tekst koji vas je zbunio a zatim i komentare ispod teksta jer se često desi na je na pitanje već odgovoreno.

P.S. Vreme pristizanja mog odgovora srazmerno je proporcionalno vremenu koje imam na raspolaganju i uveliko zavisi od prirode vašeg upita 😉  Ukoliko niste pročitali sve ovo (a znaću ako niste), zadržavam pravo da na pitanje ne odgovorim.

FOLLOW ME

Mislite da je sjajno to što radim? Pratite me za više cool stvari! Pogledajte moju Facebook Stranu 🙂 Pratite Instagram nalog 🙂 Dodajte me na Pinterest-u 🙂 ili se prijavite na mail listu bloga sa desne strane 🙂